Звезда Рождества
Фестиваль искусств

 
» » Пісня "Фатальне єднання

Пісня "Фатальне єднання

© Автор: Евгений Орел


1.


Ти не моя, і я не твій.
Перетнулися наші шляхи випадково,
Випадково.
Вібрує думок бджолиний рій.
Вібрує думок бджолиний рій.
На запеклих вустах бринить прощальне слово,
Прощальне слово.

Що з нами було – таємниця Амура.
Може, флірт? Або глюк світосприйняття?
Світосприйняття?
Фатальне єднання – серця тортури,
Сягання буття через небуття.
Через небуття. Через небуття.


2.


Забудьмо все, наче дивний сон –
Дотик срібної хвилі, цілунок невинний,
Цілунок невинний.
Не відірвати коріння від крон,
Не відірвати коріння від крон:
Жде тебе чоловік, а мене дружина,
А мене дружина.

Розлучитися – скинути гору з плечей,
Але не Всесвіту вічні основи,
Вічні основи
Не буває випадкових зустрічей,
І розлуки – не випадкові,
Не випадкові. Не випадкові.


ФІНАЛ


Звивистими потоками
Сльози сплітають два орнаменти,
Два сумних ієрогліфа
Жагливого айкідо.
Жагливого айкідо.

Вип’єм гіркого соку ми.
Я іду, і ти іди,
Викинь з душі пекучий камінь ти,
Підем в різні боки ми,
Підем в різні боки ми:

Ти – на до-ре-мі-фа…
Я – на фа-мі-ре-до…
Ти – на до-ре-мі-фа…
Я – на фа-мі-ре-до…

Ти не моя, і я не твій…
Фатальне єднання…
Ти не моя, і я не твій…
Фатальне єднання…
Ти не моя, і я не твій…
Фатальне єднання…
Фатальне єднання…
Фатальне єднання…
Фатальне єднання…


вересень 2017
с.Крамаренки

  • Раздел: Музыка-2018
  • Автор: Евгений Орел

  • Город: Киев


    Рекомендуйте хорошее произведение друзьям и следите за новостями в соц. сетях

    опубликовано: 30-11-2017, 22:40

Комментарии:

 
 
 
 
 
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Оставьте комментарий:
Подтвердите, что вы человек: *

   
     
Цитата
  • Группа: Авторы
  • комментирует:
  • Пользователь offline
^
Поиск нового стиля и новых музыкальных решений... Тебе это удается, Эжен! Эта осень у тебя урожайная на песни!)) Вдохновения и творческих удач!
  • Не нравится
  • 0
  • Нравится
Цитата
  • Группа: Авторы
  • комментирует:
  • Пользователь offline
^
Благодарю, Николь, за отзыв. Действительно, минувшая осень оказалась урожайной на песни. В моём "Болдино" много источников вдохновения.
И тебе успехов и всех благ.
  • Не нравится
  • 0
  • Нравится

Литературно-музыкальный фестиваль Звезда Рождества Запорожская епархия