Звезда Рождества
Фестиваль искусств

 
» » До душі - душа

До душі - душа

© Автор: Yulia

Вірші Юлії Бережко-Камінської, музика Володимира Шилова. Виконують автори.

chasu-nema-kak-nado.mp3 [7.46 Mb] (cкачиваний: 37)

 

1.

Горнеться в ніч до душі душа,

Вечір нікуди не поспіша,

Все відпусти, свої крила віддай птахам.

Сповнений ніжністю вітер стих,

Поруч зі мною сьогодні ти -

Високо вистлав місяць дорогу нам.

 

Приспів:

Тільки цей вечір і ніч ця - мить,

Що нам зосталося - відгорить -

Ранок над містом сонце уже здійма.

Все це піде, як вода в пісок,

Всьому свій простір і свій строк,

Простір на - небо, а часу у нас нема.

 

2.

Місто під нами пішло у сни,

Зачудувалися ясени,

Рідна, не бійся, довірся моїй руці.

Що за омана, що за жага -

Аж пропікає в руці рука -

Так не ходити на землі оцій!

 

Приспів.

 

  • Автор: Юлія Бережко-Камінська


  • Рекомендуйте хорошее произведение друзьям и следите за новостями в соц. сетях

    опубликовано: 4-12-2016, 19:51

    Теги: Избранное

Комментарии:

 
 
 
 
 
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Оставьте комментарий:
Подтвердите, что вы человек: *

   
     

Литературно-музыкальный фестиваль Звезда Рождества Запорожская епархия