Звезда Рождества
Фестиваль искусств

 

Залітає білий сніг

© Автор: Gizella.Limbach

ЗАЛІТАЄ БІЛИЙ СНІГ

Залітає білий сніг, залітає,
За вікном зима стоїть, все позамерзає.
Дуже холодно мені, навіть у хатині,
Бо на серці туга й біль, мов те павутиння.


Залітає білий сніг, залітає,
А на дворі дітвори галас не змовкає.
Ліплять бабу снігову весело та шумно,
Але все одно мені дуже, дуже сумно.


Засіяє скоро в небі зіронька різдвяна,
Розпочнуться коляди з вечора до рана.
Розпочнуться коляди, щедрівки багаті,
Миру, щастя і добра будуть всім бажати.


Залітає білий сніг, залітає,
А мене одну в хатині ялинка потішає.

ОТЧЕ МІЙ

Відроди в мені силу, мій Отче!
Біль, що мучить мене, притупи.
Світ побачити іншим я хочу,
То ж прошу лиш одне – пригорни.

На коліна впаду, помолюся,
Бо ми грішні усі на землі.
І до серця твого притулюся.
Благослови мене, Отче мій.

СПОВІДЬ

О, Боже наш, прости наші гріхи
Мабуть, ми кривдили тебе не раз,
Бо серце закосичилось слізьми.
Чому так доля склалася у нас.
Ти дав нам силу виховати діти
Обох синів відрядити в життя.
З тобою разом ми могли радіти
І мріяти про їхнє майбуття.
Роки так швидко пролетіли,
Забравши мрії чарівні.
Вже наші скроні посивіли
І ми лишились в самоті.
Якась страшна та темна сила
У серце біль несе й печаль.
Хоча хмаринка небо вкрила
До вас, думки летять, у даль.
О, боже наш, тебе благаю
Молюсь до тебе я щодня,
Бо вірю в те, і твердо знаю,
Що доля всіх в твоїх руках.


    Рекомендуйте хорошее произведение друзьям и следите за новостями в соц. сетях

    опубликовано: 3-12-2016, 12:55

Комментарии:

 
 
 
 
 
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Оставьте комментарий:
Подтвердите, что вы человек: *

   
     

Литературно-музыкальный фестиваль Звезда Рождества Запорожская епархия